Teden otroka

  Petek, 11.10.2019
 
Vedno znova, iz leto v leto se v enoti Sonček v tednu otroka prepustimo dogodivščini vožnje s kočijo. Od najmaljših do najstarejših... Najprej nas navdaja občutek pričakovanja, kdaj bomo navrsti, mahamo ostalim otrokom, opazujemo konja... Prijetna energija se vzpostavlja že pri pripravi...letos nam je čakanje popestrila prijetna žabica, ki si je vzela tudi nekaj naše pozornosti...Zakaj pa ne...poskrbeli smo zanjo in ji pomagali priti za njo na varnejše okolje.
Vožnja s kočijo nas vedno znova navduši in nam ustvari prijetna občutja...Hvala kočijažu Sandiju, ki nam to omogoči.
 ČETRTEK, 10.10.2019
 Ogledali smo si lutkovno predstavo z naslovom Opičja uganka ali mamica kje si? K nam na obisk je prišlo Lutkovno gledališče FRU FRU. Uživali smo!
  Tudi naše najmlajše, Bibe in Račke je razveselila opica iz današnje predstave...
Sreda, 9.10.2019
Naši najmlajši v Bibah so si privoščili čisto pravo sladkorno peno...mmmm, dobra je bila!
 
BOTRA JESEN NA OBISKU... Botri jeseni smo pomagali pobarvati še zadnje poljske pridelke...kako barvito in jesensko prijetno je bilo!
Torek, 8.10.2019
Bili športni, aktivni in nadvse razigrani...
Naši najmlajši, otroci iz skupine Bibe in Račke so uživali v lepem jesenskem soncu... Lovili so milne mehurčke, se na skupnem sprehodu podružili in "poklepetali" in seveda si privoščili okusno malico, ki je na sprehodu še posebej dobra:)
"Miške" so uživale, ko so se družile in igrale s svojimi prijatelji iz Gobice...  
"Ptički" pa so uživali na športnem dopoldnevu na igrišču v enoti Gobica. Z veseljem so se družili še z ostalimi skupinami ter se igrali na jesenskem poligonu.
"Zajčki" so se s svojimi vrstniki iz enote Gobica odpravili na prav posebno pot...pot po gozdu in gozdnih poteh, ki so vijugale gor in dol, so se z vso močjo trudili priti do skritega zaklada in....USPELO jim je!! Zaslužili so si presenečenje, ki jim ga je pustil gozdni škrat! Bravo Zajčki!
Otroci iz skupine Ribice in Sovice so se skupaj s svojimi vrstniki iz Gobice odpravili na pohod do Ceguenškega bajerja...Med hojo je bilo veselo, živahno in dobre energije ni manjkalo. Okusna domača malica pa je bila pika na i, ki je vse skupaj še polepšala:)
Ponedeljek, 7.10.2019
VRTILJAK IGRALNIC, je otroke vabil, da pokukajo v vsako igralnico, si izberejo igralni kotiček in se med seboj podružijo. Zadovoljni otroški obrazi so nam povedali vse...všeč nam je bilo!